sofiemaarie -

Day 5 - En sang som får deg til å gråte

Lykke Li - Possibility

Syns denne sangen er helt ufattelig trist. Dette er den eneste sangen jeg noen gang har begynt å gråte av. Den er skikkelig dyster og trist. Oppdaget sangen da jeg så New Moon. Hele settingen med Bella som er deprimert fordi Edward har dratt med den sangen i bakgrunnen gjør det ekstra trist. Men bare sangen i seg selv er trist nok til å få meg til å få tårer i øynene. Idk why, det bare er sånn.

Hvilken sang får deg til å gråte?

Påskeferie

Woohoo, nå er det endelig påskeferie! Har gått og gledet meg lenge, merker det er deilig med ferie! Kommer nok bare til å sløve foran tv-en hele ferien, være sent oppe og spise masseee godteri. Skal kanskje til Ingvild på mandag og overnatte, men vi får se hva det blir til. Jaja, nå sitter jeg og ser på Veronica Mars. Spennendeeee

 

God påske!

Hva skal du i påskeferien?


Day 4 - Favorittspillet ditt

Mitt favorittspill må nok bli Mafiaspillet. Haha, elsker det! Kan nok kalle meg avhengig. Det er utrolig artig, og jeg lover - når du først har begynt å spille det, blir du hekta. Er selvfølgelig drit irriterende når du har kommet langt i spillet og blir drept, men jaja. Brukeren min heter thebitchisback, legg meg til hvis du også spiller det!

 

 

Andre enn meg som spiller det?
Hva er ditt favorittspill?

Day 3 - Noen blogger du leser

Da er det altså dag 3, har jeg ikke vært flink til å blogge? Vanligvis hadde jeg kommet med en eller anen unskyldning for å ikke blogge. Ikke misforstå, jeg liker å blogge, men det opptar så mye tid og jeg driver jo og gamer  mafiaspillet. Så det er ikke alltid jeg får tid til begge deler, og da prioriterer jeg mafiaspillet. Haha.

 

Anyways, dette er altså bloggene jeg leser ofte. Er innom mange andre blogger også, men det er disse jeg kan kalle meg fast leser hos.

 

Maddepaddee.blogg.no - Du kan gå inn på bloggen hennes her.

Kjempe fin blogg, og jeg elsker hennes unike stil. Skrivemåten hennes er morsom og du får lyst til å lese godt gjennom innleggene hennes, istedenfor å skumlese og bare se på bildene. 

 

Louisei.blogg.no - Du kan gå inn på bloggen hennes her.

Kjempe fin blogg med bra design! Veldig aktiv, legger ut omtrent 3 blogginnlegg hver dag, og det er braaa.

 


L0ve - Du kan besøke bloggen hennes her.


Kjempe bra blogg, og mye variert! Me gusta.

 

Leser du noen av disse bloggene?
Skriv bloggadressen din i kommentarfeltet hvis du vil at jeg skal lese din blogg.

Day 2 - Et bilde av kjæledyret ditt

Redigert i pixlr.com/o-matic

Hva synes du om bildet?

Få mange lesere på bloggen din

Det er sikkert mange som lurer på hvordan de kan få mange lesere på bloggen sin. Vel, jeg vet om en super nettside som gjør at du får mange lesere. Trykk her for å komme til nettsiden! Nettsiden heter Bloggtrafik.nu, og er svensk. Dvs at du får noen svenske lesere, men det er også norske og noen danske folk innpå den siden. Men det er jo positivt da, du blir verdenskjent! :D

Har du opprettet bruker på Bloggtrafik?

Day 1 - fem ting du vil gjøre før du dør//Bildene er funnet på weheartit.com


Trykk på bildene for å se dem i større størrelse 


Har startet med 20 days challenge, hva synes dere? 

hoho

Heyoo! Long time no see. Utrolig fint vær i går! Gikk rundt i shorts og topp hele dagen, sykt chill. Var på stranden med Monika i går og vasset i vannet. Drit kaldt, sånn serr! Venter til juni før jeg begynner å bade ass. Jaja. Nå sitter jeg og tar sykt fine bilder av meg sjæl på denne nettsiden. Moro. Webcamtoy er den artigste nettsiden jeg veit om. Mange kule funksjoner og sånt. Det er vel dette jeg har drevet med den siste halvtimen. HOho. Nå stikker jeg og feter meg opp på pringles, byeeee. 
hot

Oreo muffins


mhmmmmm <3

Chillern lett

Hey! Sitter i sofaen og hører på digg musikk på mtv. Utrolig chill å tenke på at jeg har fri til onsdag! Eller, vi har fått sånn hjemmeoppgave i mat & helse, så da er jeg nødt til å rydde, vaske vinduer, lage mat and stuff like that. Kjipt, men er bedre enn vanlige skoletimer. Hva syns dere om mitt nye design, forresten? Missindecisive, trykk her for å komme til bloggen hennes, har laget det. Hun har laget flere design også, så om du er på jakt etter nytt design til bloggen din burde du stikke innom bloggen hennes. Hun har seriøst mange fine. Anyways, you should listen to this awesome song.

 

 

Hva syns du om designet & sangen?

hits