sofiemaarie -

Matte tentamen

Matte tentamen er allerede i morgen, og jeg er godt i gang med å pugge til den. Hva annet valg har jeg hvis jeg skal prøve å få 4? Ok, 4 er vel litt i overkant av hva jeg kan forvente meg. Jaja, vi får se åssen det går.

Så jepp, dagen min går til pugging, pugging og ... hm, pugging? Tar meg kanskje en matbit eller to, og så tilbake til å regne matte. Kan ikke sløve før  "den store dagen", uansett hvor mye jeg ønsker det.

Så vil jeg bare si: "Lykke til, folkens," til alle de andre som har matte tentamen denne uka. 


Har du matte tentamen denne uka/har du hatt?

Arbeidsuke dag nr.1

Helgen er over, og det er min første dag på jobben i arbeidsuka, og hittil har det gått supert. Dessverre kommer ikke pappa hjem før onsdag, så jeg måtte ta til takke med en annen jobb enn den jeg hadde forventet. Blir ikke noe trekkspill på meg. Den eneste jobben jeg fikk tak i, hvor det ikke var noen på utplassering fra før, var jobben til onkelen min. Han bor i Oslo, og lager Layout og design til magasiner. Pretty cool, huh?
Så nå sitter jeg faktisk på jobben hans i Oslo, tar en liten pause fra arbeidet bare for å få blogget litt, mens han har gått ned i spisesalen for å småprate litt med kollegaer, ta en kopp kaffe, o.l.  
Det er en utrolig flott bygning, veldig moderne, slik jeg liker'e. 

 

- Hvordan var din dag i dag?

Today

Hei, kule folk ♥ Sorry for lite blogging, btw.
Akkurat nå sitter jeg og slapper av med One Tree Hill, nyter helgen før en ny uke starter. Blir nok en ganske slitsom uke, men litt digg. Arbeidsuke, vet dere. Har hatt planer om å jobbe med pappa på Grønli Gård, men jeg vet enda ikke helt sikkert om det blir noe av det. Hvis ikke pappa kommer hjem fra Sveits før mandag, må jeg unfortunately jobbe i barnehagen på skolen, hehe, neida. Sikkert noen hyggelig barn der, men jeg hadde lyst til å gjøre noe litt mer interessant i arbeidsuka, hvis dere skjønner. Butbut, får krysse fingrene og håpe på at pappa kommer hjem i dag, som planlagt. 

Ellers vil jeg bare informere om at jeg kommer til å blogge en god del neste uke, det blir bilder fra arbeidsuken og slikt. Så hold dere oppdatert. 


Normale familien Bergflødt som skulle ta et koselig familiebilde på 17. mai, ehehe.

 

- How's your weekend so far? 


 

17. mai

Hvem elsker vel ikke 17. mai? I dag har i hvert fall jeg kost meg masse, spist is, og har atpåtil gått i tog. Det valget gjorde jeg ganske impulsivt. Hadde ikke planer om å gå i tog med skolen, men noen fikk overtalt meg dagen før. Det beste i løpet av hele dagen som jeg har fått oppleve - og som jeg opplever hvert år - er den herlige musikken fra korpsene. Man får ordentlig god stemning av å høre på.

Hvordan var din dag?


// weheartit.com

hits