sofiemaarie -

mandag


Avicii - Levels 

Ah, snart juleferie! Gleder meg sykt, klarer omtrent ikke å vente! I dag på skolen var det vel egentlig ikke noe spesielt som skjedde. Eller jo, vi øvde omtrent hele dagen i kirka til juleavslutningen, noe som var kjedelig, men bedre enn å ha mattetime iallfall. Dette blir et ganske teit og random innlegg, haha, aner ikke hva jeg skal skrive om som ikke kjeder dere ihjel. Har ikke kjøpt julegaver enda, skal kanskje til byen med Ingvild i morgen da :-) 
Mamma har forresten kjøpt juletre, så jeg regner med at det blir satt opp og pyntet èn av de neste dagene. Hihi, elsker å pynte juletrær!  
 


I dunno why, men jeg bare elsker å slenge inn bilder av Luggen :-) Dessuten har jeg ikke noe annet ...

Whatcha think about the song & the picture?

tsjillern


Your Favorite Martian - Club Villain 

Fin kveld så langt! Føler meg litt retarda som sitter og spiller spill på miniclip, menmen. Sånn går det når man er foreveralone og ikke har en dritt å finne på. Er forresten ferdig med å rydde kjøkkenet, wuhu! De som kjenner meg vet hvilken lat slappfisk jeg er, så kjenner meg litt stolt innvendig nå :-)) Nå er jeg sulten, hade. Skal bare laste opp et taperbilde først. matmatmatmat ...


Happyfaaace

it's friday


Foster The People - Pumped Up Kicks

Fredaaaag, beste dagen i uka! Er utrolig digg å tenke på at det er helg og så snart juleferie. Har ikke begynt på julehandelen enda, blir nok i morgen da. Skriv til meg på facebook om hva dere ønsker dere til jul, da gjør dere julehandelen mye lettere, for da slipper jeg å gjette meg frem til hva dere har lyst på og dere slipper å pakke opp en gave dere misliker. Blir litt kjipt å åpne opp julegaven sin og finne ei barbiedokke når man egentlig ønsket seg en fotball, hvis dere tar poenget mitt. Anyhow, for øyeblikket ligger jeg og chiller i sofaen med musikk, men det kommer ikke til å vare så lenge ... må opp og rydde kjøkkenet. Broren min er på vei til Nordby for å kjøpe energidrikker og godteri. Han lovte å kjøpe til meg hvis jeg ryddet litt. Men jaja, skal ikke klage. Hva gjør man ikke for Sverige-godteri? :-)
 


weheartit // redigert i pixlr o-matic 

Hva synes dere om sangen og bildet? 

hits